• Pendlar

Pendlar

Pendeln har används i mystiska riter sedan innan pyramiderna. Det är en av de äldsta och en av de enklaste metoderna att erhålla information intuitivt. Dess fenomen har förklarats på många sätt. En populär teori är att pendeln är ett instrument för att komma in i det undermedvetna. De tidigaste var gjorda av ben bitar eller färgstarka stenar.

Vi lever i ett energi universum. Varje organism omges av all sorts energier. Växter kan krympa ihop av människor som utger en fientlig energi mot dem. Djur kan instinktivt uppfatta positiva och negativa energier. Människor har något djupt inom sig som registrerar energi och kommunicerar det genom vår nervsystem. Det kallas intuition.

En tanke skapar en fysisk reaktion eller respons, detta är känt som "ideomotor" effekten. "Ideo" för idé och "motor" för rörelse. Med andra ord kan en tanke skapa rörelse. Lögndetektor test eller polygraf baseras på denna process. Det är som Sinne över Kropp.

Människor har använt processen för att hitta vatten med slagrutor under flera årtusenden. Förhistoriska väggmålningar i "Grottorna i Tassili" upptäcktes av en Fransk upptäcktsresande 1949 vid foten av Atlas Bergen, i norra Afrika. En av målningarna skildrar en stammedlem som letar efter vatten. Dessa grott scener har blivit vetenskapligt bevisade att vara minst 8000 år gamla.
Albert Einstein var fascinerad av att leta vatten med slagrutor och han trodde att electro magnetismen skulle på något sätt ge oss ett vetenskapligt svar på detta.

Omkring 1920- och 1930-talet beställde en nord amerikansk bonde "Sex Detektorer" från en postorder katalog. Denna poplära enhet var en enkel Pendel. Bönderna höll Pendeln över gravida djur för att se om avkomman skulle vara en hona eller en hane. Dom höll den över ägg innan dom placerades i kuvösen för att kontrollera antalet tuppar som kläcktes - dom vill ha fler ägg läggande höns.

Pendlar har används för att välja ut vinnande boskap, att välja en kompatibel älskare, assistera i hälsofrågor, hitta försvunna objekt, välja en semester ort, att bestämma vilket hus man ska köpa, att välja jobb och även att välja de vinnande lottsedlarna.
Fast girighet ska aldrig vara din motivation när du använder dig av en pendel kan du använda en när du väljer en lott. Lotter ligger ofta under ett plastlock på kassan. Håll pendeln över varje lott och fråga efter ett JA eller NEJ svar om lotten kan vara den vinnande lotten. Medan du gör går framåt kommer du märka att du slår oddsen oftare.

Kontakt: Tarotkungen Box 189 70143 Örebro
Kundtjänst tel: 0775-700 144